Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rocznica rewolucji 1905 r
Forum Anarchistyczne > Anarchizm > Anarchizm Ogólnie > Historia
Guest_anarchokomunista_*
Zbliża się wielkimi krokami rocznica rewolucji 1905 roku w której brali udział również anarchi¶ci z INTERNACJONAŁU,PARTII ANARCHISTÓW-REWOLUCJONISTÓW,CZARNEGO SZTANDARU. Partie,grupy lewicy i radykalnej lewicy będ± organizowały imprezy rocznicowe/wykłady,dyskusje itd/ mam nadzieje że ¶rodowiska anarchistyczne zmobilizuj± się i również zamanifestuj± swoj± obecno¶ć i uczcz± t± ważn± rocznicę.
CZ
znaczy z Nowickim tak?
Dezerter
pamiętam że na zlocie FA był taki temat.... ale nie wiem co z niego wynikło
Piotr
o ile pamięć mnie nie myli to nie było tej osoby która miała o tym mówić
Guest_anarchokomunista_*
czyli FA w stylu alternatywno-wolno¶ciowej ala RSA bezideowo¶ci i nic nie będzie zrobione a jeszcze ataki na co¶ robi±cych, jedyna nadzieja w CK-LA, oraz IP.Bo FA TO DNO
JIHAD

Fa to dno ale juz od kilku lat a nie z chwila gdy nie chca robic nic z lewica bo to akurat jest wporzadku. IP to nie sa anarchisci, a tymbardziej CK-LA.Prawda taka ze w Polsce nie ma anarchistow zorganizowanych tylko garstka rozsianych po calym kraju. A to ze nikt nie chce sie bawic z Nowickim tylko mnie cieszy.To oszolom i jeszcze megaloman.
JAN
oczywi¶cie anarchokomuni¶ci,anarchosyndykali¶ci i anarcholewicowcy to nie anarchi¶ci bo ci ostatni to w wydaniu polskim cieniasy wolno¶ciowe i pacyfy
Piotr
czy uwarzacie się za guru JIHAD, anarchokomunisto bo na to wygl±da mad.gif
JIHAD
nie porownuj mnie do anarchokomunisty to po pierwsze
po drugie nie uwazam sie za guru
dlaczego sie mnie pytasz czy nim jestem
Piotr
napisałem to bo skre¶lasz ludzi tak samo jak anarchokomunista według ciebie i drugiego kolegi macie prawo os±dzać i decydować kto jest anarchist± a kto nie . Mam nadzieje że zmienisz swoje postawę według innych osób których os±dzasz i z taka łatwo¶ci± skre¶lasz pozdrawiam
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2005 Invision Power Services, Inc.